Werkwijze – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Werkwijze

U kunt bellen voor het maken van een afspraak tussen 8.00 uur en 10.00 uur. Voor het opvragen van uitslagen kunt u bellen tussen 13.00 uur en 14.00 uur.

Wegens toenemende zorgvragen in de praktijk kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten voordat de assistente u te woord kan staan.                                                                              Wij vragen u eventueel op een ander moment terug te bellen. Wij hopen op uw begrip.

Het maken van een telefonische afspraak met de huisarts kunt u ook zelf inplannen via het patiëntenportaal.

Ook kunt u via het patiëntenportaal een e-consult sturen met eventueel foto cq bijlage.

Heeft u een vraag voor de apotheek belt u 038-3867005 toets dan 4 in het keuzemenu.

U kunt ons ook mailen als u een algemene vraag heeft: info@huisartstrum.nl of apotheek@huisartstrum.nl.

Via www.thuisarts.nl  kunt u ook veel antwoorden vinden op medische klachten.

Afhalen van medicijnen kan tussen 15.30-17.00 uur. Tussen deze tijden is het soms onmogelijk om de telefoon op tijd aan te nemen, liever alleen bellen bij spoed.
Maximaal 1 patiënt per keer naar binnen. Gelieve buiten te wachten
en afstand te bewaren.

U kunt er ook voor kiezen om de medicijnen bij u thuis te laten bezorgen zonder dat daar voor u kosten aan zijn verbonden.