Terhandstellingskosten medicijnen – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Terhandstellingskosten medicijnen

Wat zijn terhandstellingskosten?

Terhandstellingskosten zijn de kosten die een apotheek rekent voor het klaarmaken, checken en uitgeven van uw medicijnen. Het zijn dus eigenlijk de kosten voor de dienstverlening van de apotheek. Hier hoort ook het controleren van uw medicatie bij. Zo waarborgen onze apothekers een veilig medicijngebruik en ontstaat er geen verkeerde combinatie van medicijnen. Ook wordt uw voorraad zorgvuldig bijgehouden en weten wij precies wanneer we contact moeten opnemen met uw huisarts of specialist om een nieuw herhaalrecept op te vragen. Zo ontvangt u altijd, op tijd de juiste medicijnen.