Hulpmiddelen – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen bestellen in 2021

Patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis en Achmea bestellen vanaf 2021 via MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Onderaan deze pagina vindt u alle instructies. De levering zal via onze apotheek verlopen.

Bent u elders verzekerd? Dan verandert er voor u nog niks. De bestelling en levering van hulpmiddelen verloopt op de manier die voor u reeds bekend is (via onze apotheek of via Benu). Het doel is wel dat wij gaandeweg het jaar ook voor andere verzekeraars via de hulpmiddelenwinkel gaan leveren. Zodra dat het geval is, dan zullen wij de betreffende patiënten hierover informeren.

Heeft u voor het eerst hulpmiddelen nodig? Dan zullen wij u altijd bij de eerste bestelling begeleiden en uitleggen hoe en waar u de  hulpmiddelen kunt bestellen.
Als u van bovenstaande gebruik wilt maken, verzoeken wij u om het toestemmingsformulier alvast in vullen en te leveren bij de praktijk.

Toestemmingsformulier