Apotheek – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Apotheek

De apotheek is geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. In de apotheek zijn de meest gangbare medicijnen op voorraad. Herhaalmedicijnen voor 11.00 uur besteld, kunnen de volgende werkdag tussen 15.30 en 17.00 uur worden opgehaald. Indien de herhaalmedicijnen na 11.00 uur worden besteld, kunt ze 2 werkdagen later tussen 15.30 en 17.00 uur ophalen.

Let op wijziging!!
Vanaf 6 september 2021 ontvangen wij geen bestelling meer op maandag. Dit betekent dat alles wat op vrijdag voor 11.00 uur wordt aangevraagd dinsdag vanaf 15.30 voor u klaar staat.

Herhaalrecepten

U kunt voor het aanvragen van herhaalrecepten gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

– Via deze site onder de tab: herhaalrecepten. – Via de telefoon, het algemene nummer 038-3867005.  Kies optie 2 voor de receptenlijn. Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in en de medicatie die u wilt bestellen, zo mogelijk met het doseringsvoorschrift. Dit kunt u ook buiten onze openingstijden doen.

Bezorgservice

Wist u dat uw medicatie ook bezorgd kan worden?
Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Op deze manier hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn en het risico op overdracht van het Coronavirus te verkleinen.

Op de maandag, woensdag en vrijdag is dat tussen tussen 15.30 en 17.30 uur ’s middags.

Op dinsdag en de donderdag is dat ’s avonds tussen 18.00 en 19.30 uur.

Als u wilt dat we de medicatie bij u bezorgen, wilt u dit dan bij opmerkingen bezorgen in het vakje zetten? Of telefonisch via de receptenlijn aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken. Wanneer u geen voorkeur aangeeft, gaan wij er van uit dat u de medicijnen op de praktijk komt ophalen.

Hierbij geldt ook: voor 11.00 uur besteld dan worden uw medicijnen de volgende dag bezorgd.

Hulpmiddelen bestellen in 2021

Patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis en Achmea bestellen vanaf 2021 via MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Onderaan deze pagina vindt u alle instructies. De levering zal via onze apotheek verlopen.

Bent u elders verzekerd? Dan verandert er voor u nog niks. De bestelling en levering van hulpmiddelen verloopt op de manier die voor u reeds bekend is (via onze apotheek of via Benu). Het doel is wel dat wij gaandeweg het jaar ook voor andere verzekeraars via de hulpmiddelenwinkel gaan leveren. Zodra dat het geval is, dan zullen wij de betreffende patiënten hierover informeren.

Heeft u voor het eerst hulpmiddelen nodig? Dan zullen wij u altijd bij de eerste bestelling begeleiden en uitleggen hoe en waar u de  hulpmiddelen kunt bestellen.
Als u van bovenstaande gebruik wilt maken, verzoeken wij u om het toestemmingsformulier alvast in vullen en te leveren bij de praktijk.

Toestemmingsformulier

 

Oude medicatie inleveren

U kunt uw ‘oude’ medicatie die niet meer gebruikt wordt inleveren in de apotheek. Wij vragen u zelf de etiketten met uw persoonsgegevens eraf halen.