Apotheek – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Apotheek

De apotheek is geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. In de apotheek zijn de meest gangbare medicijnen op voorraad. Herhaalmedicijnen voor 11.00 uur besteld, kunnen de volgende werkdag tussen 15.30 en 17.00 uur worden opgehaald. Indien de herhaalmedicijnen na 11.00 uur worden besteld, kunt ze 2 werkdagen later tussen 15.30 en 17.00 uur ophalen.

Wilt u telefonisch contact met de apotheek belt u naar de praktijk en kies keuze 4.

Let op wijziging!!
Wij ontvangen geen bestelling van de groothandel meer op maandag. Dit betekent dat alles wat op DONDERDAG NA 11 UUR wordt aangevraagd
dinsdag vanaf 15.30 uur voor u klaar staat.

Herhaalrecepten

U kunt voor het aanvragen van herhaalrecepten gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

– Via deze site onder de tab: herhaalrecepten. – Via de telefoon, het algemene nummer 038-3867005.  Kies optie 2 voor de receptenlijn. Spreek uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in en de medicatie die u wilt bestellen, zo mogelijk met het doseringsvoorschrift. Dit kunt u ook buiten onze openingstijden doen.

Bezorgservice

Wist u dat uw medicatie ook bezorgd kan worden?
Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.  Behalve op maandag bezorgen we elke dag.

Op de woensdag en vrijdag is dat tussen tussen 15.30 en 17.30 uur ’s middags.

Op dinsdag en de donderdag is dat ’s avonds tussen 18.00 en 19.30 uur.

Bezorgen in Belt-Schutsloot op woensdag en vrijdag.

Als u wilt dat we de medicatie bij u bezorgen, wilt u dit dan bij opmerkingen bezorgen in het vakje zetten? Of telefonisch via de receptenlijn aangeven dat u hiervan gebruik wilt maken. Wanneer u geen voorkeur aangeeft, gaan wij er van uit dat u de medicijnen op de praktijk komt ophalen.

Hierbij geldt ook: voor 11.00 uur besteld dan worden uw medicijnen de volgende dag bezorgd.

Wat betekent terhandstelling medicijnen?
Als de apotheek een medicijn op recept meegeeft, mag de apotheek namelijk kosten voor de zorgverlening in rekening brengen. Die kosten worden ook wel ’terhandstelling’ genoemd.

Hulpmiddelen bestellen in 2021

Patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Interpolis en Achmea bestellen vanaf 2021 via MijnHulpmiddelenwinkel.nl. Onderaan deze pagina vindt u alle instructies. De levering zal via onze apotheek verlopen.

Bent u elders verzekerd? Dan verandert er voor u nog niks. De bestelling en levering van hulpmiddelen verloopt op de manier die voor u reeds bekend is (via onze apotheek of via Benu). Het doel is wel dat wij gaandeweg het jaar ook voor andere verzekeraars via de hulpmiddelenwinkel gaan leveren. Zodra dat het geval is, dan zullen wij de betreffende patiënten hierover informeren.

Heeft u voor het eerst hulpmiddelen nodig? Dan zullen wij u altijd bij de eerste bestelling begeleiden en uitleggen hoe en waar u de  hulpmiddelen kunt bestellen.
Als u van bovenstaande gebruik wilt maken, verzoeken wij u om het toestemmingsformulier alvast in vullen en te leveren bij de praktijk.

Toestemmingsformulier

 

Oude medicatie inleveren

U kunt uw ‘oude’ medicatie die niet meer gebruikt wordt inleveren in de apotheek. Wij vragen u zelf de etiketten met uw persoonsgegevens eraf halen en alleen de stripjes bij ons in te leveren.