Afwezigheid huisarts Trum – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Terug naar overzicht

Afwezigheid huisarts Trum

MAART 2023

Recent ben ik hard op mijn hoofd gevallen. Ik heb daardoor een hersenschudding opgelopen. Daar heb ik nu nog zoveel last van dat ik nog niet weer aan het werk kan als uw huisarts.De praktijk wordt waargenomen door de vaste waarnemer dokter Mensen. Daarnaast aangevuld met wisselende waarnemers, zolang dat nodig is. Ik hoop weer zo snel mogelijk volledig hersteld te zijn. Zodat ik samen met Jolien Mensen weer uw vertrouwde aanspreekpunt in de praktijk zal zijn.
Ik hoop dat u begrip heeft voor deze situatie.

Met vriendelijke groeten,

Liesbeth Trum

Publicatiedatum: 20-04-2023