Afspraken – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

Beste patiënten

Door een forse hersenschudding ben ik de afgelopen weken nauwelijks op de praktijk aanwezig geweest. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter en zal ik langzamerhand mijn werkzaamheden weer gaan oppakken.

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die in de afgelopen tijd mij iets gestuurd heeft. Dat voelde erg goed en heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel

Met vriendelijke groet, Liesbeth Trum

 

ZOMERVAKANTIE

De huisartsen zijn afwezig van 14 augustus t/m 25 augustus 2023. De apotheek is wel geopend. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na overleg met onze assistente. Vrijdag 18 augustus is de hele praktijk gesloten.

 

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Afspraken

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. In principe wordt er 15 minuten uitgetrokken voor een afspraak. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben, kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. De assistente kan hier dan rekening mee houden. Om het spreekuur goed te kunnen inplannen, kan het zijn dat de assistente naar uw klachten vraagt.  Indien u dit vervelend vindt, kunt u dit natuurlijk kenbaar maken.  Ook de assistentes hebben hun beroepsgeheim.
Het spreekuur is ’s ochtends van 08.00 uur tot 10.00 uur en ’s middags van 14.00 uur tot 15.30 uur.


Voor het maken van een afspraak op het spreekuur verzoeken wij u om te bellen tussen 08.00 en 10.00 uur.

Voor het opvragen van uitslagen verzoeken wij u te bellen tussen 11.00 en 11.30 uur of tussen 13.00 en 14.00 uur.

AANVRAGEN VAN HUISBEZOEK

Voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur bellen. De assistente zal u vragen naar uw klachten om een inschatting te kunnen maken of wij al dan niet met spoed moeten komen. De huisbezoeken worden aan het eind van de ochtend en aan het eind van de middag gedaan. Op de praktijk is onderzoek en behandeling beter mogelijk dan bij u thuis. Vraagt u dus alleen een huisbezoek aan als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.