Afspraken – Huisartsenpraktijk Trum – ZWARTSLUIS

Welkom op de website van huisarts Trum!

 

Praktijknieuws

  • Huisartsen afwezig ivm vakantie 25 t/m 29 september. Apotheek is wel geopend van 15.30 ot 17.00 uur. Voor spoed neemt huisarts Van den Berg waar na contact met onze assistente.

 

  • 31 oktober HELE PRAKTIJK GESLOTEN ivm overgang nieuw huisartsenprogramma en sluiting apotheek. Hierdoor komt de functie van Uw zorgonline (patientenportaal) te vervallen. U kunt een nieuw account aanmaken bij Mijngezondheid.net. Meer info volgt.

 

  • Griep en Pneumokokkenvaccinatie Op 10 oktober vinden weer de jaarlijkse griep en pneumokokken vaccinaties plaats. Indien u in de doelgroep valt ontvangt u ter zijner tijd een uitnodiging in uw brievenbus.
  • 17 Oktober 10.15 uur zullen wij voor de Schans en de aanleunwoningen de vaccinaties geven in de zaal van de Schans.

 

Huisartsenpraktijk Trum
Kerkstraat 24 8064 DP ZWARTSLUIS

Afspraken

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. In principe wordt er 15 minuten uitgetrokken voor een afspraak. Indien u denkt meer tijd nodig te hebben, kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. De assistente kan hier dan rekening mee houden. Om het spreekuur goed te kunnen inplannen, kan het zijn dat de assistente naar uw klachten vraagt.  Indien u dit vervelend vindt, kunt u dit natuurlijk kenbaar maken.  Ook de assistentes hebben hun beroepsgeheim.
Het spreekuur is ’s ochtends van 08.00 uur tot 10.00 uur en ’s middags van 14.00 uur tot 15.30 uur.


Voor het maken van een afspraak op het spreekuur verzoeken wij u om te bellen tussen 08.00 en 10.00 uur.

Voor het opvragen van uitslagen verzoeken wij u te bellen tussen 11.00 en 11.30 uur of tussen 13.00 en 14.00 uur.

AANVRAGEN VAN HUISBEZOEK

Voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u bij voorkeur tussen 8.00 uur en 10.00 uur bellen. De assistente zal u vragen naar uw klachten om een inschatting te kunnen maken of wij al dan niet met spoed moeten komen. De huisbezoeken worden aan het eind van de ochtend en aan het eind van de middag gedaan. Op de praktijk is onderzoek en behandeling beter mogelijk dan bij u thuis. Vraagt u dus alleen een huisbezoek aan als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.